Professional

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een job in de gezondheidszorg? Of ben je ervaren en wil je eens stilstaan bij je carrière om te ontdekken welke toekomstmogelijkheden de zorgsector nog meer voor jou in petto heeft?

Je contactpersoon bij Wemed heeft jarenlange ervaring in het vak en heeft daarom een minimum aan tijd nodig om in te schatten met welke functie bij welke werkgever jij het best matcht. Dit binnen een sterk ontwikkeld lokaal netwerk aan potentiële werkgevers.

Niemand is gebaat bij lange sollicitatietrajecten die nergens toe leiden, toch? Tijdens de behandeling van jouw kandidatuur mag je dan ook rekenen op een efficiënt en transparant proces.
Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen, korte opvolging en continue advies zijn de hoekstenen van onze samenwerking met jou.

Via Wemed krijg jij als zorgprofessional meteen een vast contract aangeboden bij de instelling die bij je past.
We werken hierbij reactief, waarbij we op zoek gaan naar jou in opdracht van onze klant, maar ook proactief. Hier gaan we ons netwerk activeren met jouw profiel. Op die manier slaan we samen de handen in elkaar voor een maximaal resultaat.

Neem snel een kijkje bij onze jobs.

Niet direct iets gevonden dat bij je aansluit?
Geen probleem, laten we elkaar ontmoeten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Upload je CV

Wemed gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close